in , , , , , ,

Како вашата насмевка или тага влијаат на вашиот партнер

Ако сакате да привлечете еден маж треба покажете ја својата насмевка

Насмевката на жената му покажува на мажот дека таа е среќна што е во негово друштво. Со тоа, таа му го потхранува егото на мажот и го возбудува.

Стотици статии ги советуваат жените дека за да привлечат еден маж треба да ја покажат својата искрена дружељубива насмевка. И со право се дава тој совет.

Како вашата насмевка или тага влијаат на вашиот партнер

Од друга страна, негативните емоции на жените предизвикуваат паника кај мажите. Кога еден маж ќе здогледа жена што плаче, тој веднаш ќе се запраша: „Каде згрешив?“.

Дури и да знае дека не е крив за ништо, тој ќе испаничи, затоа што обидувајќи се да ја открие причината за солзите, ќе започне да мисли на претходните пати кога видел како плаче неговата партнерка.

Па затоа насмевнете се и привлечете ги љубопитните погледи на посилниот пол.

Прочитај  6 начини како да најдете ведрина во себе

Што ни помага а што ни одмага да бидеме поздрави!

5 работи за кои среќните луѓе воопшто не размислуваат