in , , , ,

7 прашања кои жените најмногу сакаат да ги слушнат од мажите

7 прашања, кои жените најмногу сакаат да им ги постават нивните партнери

Пред да дојде моментот „сакаш ли да се омажиш за мене“, има многу други прашања, кои жените сакаат да ги слушнат од мажите…

Жените издвојуваат 7 прашања кои најмногу сакаат да ги слушнат од мажите. Потполно едноставни прашања , но за една врска може да значат и многу повеќе отколку мислиме.

Ова се 7 прашања, кои жените најмногу сакаат да им ги постават нивните партнери:

1. „Кога би можела да бираш да живееш каде било во светот, каде би било тоа?“;

2. „Со што се занимаваш во животот?“;

3. „Каква беше како девојче?“;

4. „Можам ли да ти помогнам?“;

5. „Како си?“;

6. „Каде би сакала да патуваш?“;

7. „На кој концерт беше последен пат?“.
Прочитај  Дали знаете дека расправиите го чуваат вашето здравје

7 многу важни причини да имате SEX

Дали знаете дека расправиите го чуваат вашето здравје